سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مؤمن، بر آن که با او دشمنی می ورزد، ستم نمی کند و در راه آن که دوستش دارد، دست به گناه نمی زند . [امام علی علیه السلام]
 
پنج شنبه 96 آذر 23 , ساعت 1:18 صبح

از دست دادن اطلاعات در گوشی امری رایج است اطلاعات مهم گاها بخاطر از دست افتادن گوشی یا در آب افتادن و ضربه خوردن خراب میشن و ناراحتی زیادی را برای کاربر به بار میاره در اینجا روش هایی برای برگرداندن این اطلاعات خدمت کاربران ارائه میکنیم : اگه اطلاعات در حافظه microSD باشد میتونیم آن را به رایانه منتقل کرده و سپس به کمک نرمافزار های کامپیوتری ریکاور کنیم اما فهرست مخاطبین، پیام‌ها، تاریخچه‌ی تماس، اطلاعات اپلیکیشن‌ها، عکس‌ها و فایل‌های صوتی معمولا در حافظه گوشی قرار میگیرن از آنجایی که حافظه‌ی داخلی در برد مرکزی گوشی قرار داره، خارج کردن آن به‌سادگی خارج کردن کارت حافظه نیست. برای بازیابی اطلاعات گوشی از حافظه‌ی داخلی بطور مطمعن باید گوشی را به کامپیوتر متصل و از نرم‌افزارهای مخصوص این کار استفاده کنیم.

ابزارهای زیادی برای بازیابی اطلاعات گوشی اندرویدی وجود داره. اما نرم‌افزار Dr Fone بخاطر رابط کاربری ساده‌ و نیز پشتیبانی از انبوهی از گجت‌های اندرویدی بررسی میشه. البته در این زمینه می‌توانیم به نرم‌افزار Forensic Express هم اشاره کنیم که در ابتدا تنها مراجع قانونی از آن استفاده می‌کردند، اما حالا برای عموم کاربران منتشر شده است. نرم‌افزار FonePaw هم از ابزارهایی محسوب می‌شود که می‌تواند عکس‌های پاک‌شده، فیلم‌ها، فایل‌های صوتی، پیام‌ها، فهرست مخاطبین، تاریخچه‌ی تماس‌ها و اسناد را از گجت‌های اندرویدی بیرون بکشد.

این را هم بدونید که نرم‌افزار Dr Fone نمی‌تواند برای بازیابی اطلاعات گوشی رمزنگاری‌شده کارایی نداره. شاید این مورد برای برخی ناامیدکننده باشد.

ابتدا گجت اندرویدی خود را با استفاده از کابل USB به کامپیوتر متصل کنید و از فعال بودن USB debugging اطمینان حاصل کنید. اگر به هر دلیلی نمی‌توانید این مورد را فعال کنید، به آموزش بعدی در پایین همین پست بروید. حالا نرم‌افزار Dr Fone را در کامپیوتر خود اجرا کنید و  گزینه‌ی Data Recovery را انتخاب کنید. انواع و اقسام گونه‌های فایل‌ها به نمایش درمی‌آید که به‌صورت پیش‌فرض همه‌ی آن‌ها انتخاب شده‌اند. اگر نیازی به بازیابی گونه‌های خاصی از فایل‌ها ندارید، فایل‌های مذکور را از حالت فعال بودن خارج کنید. بین دو حالت Scan for deleted files و Scan for all files یکی را انتخاب کنید. با انتخاب Scan for all files، نرم‌افزار تلاش می‌کند تمام داده‌های ممکن را بازیابی کند. به همین خاطر روند فعالیت این گزینه بیشتر از گزینه‌ی Scan for deleted files به طول می‌انجامد. روی گزینه‌ی Next کلیک کنید تا روند بازیابی آغاز شود. بعد از آنالیز گجت، نرم‌افزار کارش را برای اسکن فایل‌ها آغاز می‌کند. نرم‌افزار رابط کاربری ساده‌ای دارد و به شما اجازه می‌دهد که فایل‌ها را به‌صورت جداگانه انتخاب و پیش‌نمایشی از آن‌ها را مشاهده کنید.  فایل‌های موردنظرتان را انتخاب کنید. با کلیک روی گزینه‌ی Recover، روند انتقال آن‌ها به کامپیوتر آغاز می‌شود.

 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ